Η εταιρία

evvolution company

Η παγκόσμια ζήτηση για ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που μεγαλώνει καθημερινά, μας οδήγησε στη δημιουργία της εταιρίας Evoolution.

Σε όλο το κόσμο, όσοι γνωρίζουν από καλό ελαιόλαδο ξέρουν ό,τι και όλες οι ελληνίδες νοικοκυρές: η Ελλάδα είναι η πατρίδα μερικών από τα καλύτερα ελαιόλαδα που υπάρχουν!

Κάθε μέρα η ποιότητα των ελληνικών ελαιολάδων κερδίζει διεθνώς νέους οπαδούς.
Η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια στα “εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα”: περισσότερο από το 80% της παραγωγής μας ανήκει στην κορυφαία αυτή ποιοτική κατηγορία, την στιγμή που μόνο το 10% των ελαιολάδων που παράγονται σε όλο το κόσμο μπορούν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο.

Δεν είναι τυχαίο ότι, για πολλά χρόνια, το ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ήταν περιζήτητο από άλλες χώρες όπου εξάγονταν χύμα για να αναμιχθεί με τα ξένα ελαιόλαδα, να αναβαθμίσει την ποιότητά τους και να πουληθεί πλέον ως τυποποιημένο, επώνυμο προϊόν αλλά με άλλη σημαία.

 

Ποιοτικό ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, κατευθείαν από την πηγή του.

evvolution company

Δημιουργήσαμε την εταιρία Εvoolution, για να δώσουμε στους καταναλωτές μας τη δυνατότητα να προμηθευτούν τυποποιημένο ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο!

Το ίδιο το όνομα που επιλέξαμε, το Εvoolution, δείχνει και το όραμά μας: είναι μια σύνδεση της διεθνούς ακροστιχίδας / όρου “EVOO” για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (Extra Virgin Olive Oil) και της αγγλικής λέξης “Εvolution” που σημαίνει “Εξέλιξη”. Στοχεύουμε να είμαστε η εξελιγμένη εκδοχή του ελληνικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.

Συγκεντρώσαμε μια ποικιλία κορυφαίων εξαιρετικών παρθένων αλλά και πιο προσιτών, ποιοτικών παρθένων ελαιολάδων που διατίθενται σε μεγέθη και συσκευασίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Παράγονται από ελιές που καλλιεργούνται σε επιλεγμένους, προσεκτικά φροντισμένους ελαιώνες που περνάνε από γενιά σε γενιά, μαζί με την πολύτιμη εμπειρία που τους συνοδεύει. Με αυτή την πολύτιμη πρώτη ύλη και την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, οι ειδικοί της Evoolution εγγυώνται την σταθερή, άριστη ποιότητα κάθε συσκευασίας που φέρει την υπογραφή μας.